Alcoholvrije cocktails: de Aperol Spritz en nog meer!
Voeding
KimOvergaag
Voeding
06/21/2023
1 min
0

Alcoholvrije cocktails: de Aperol Spritz en nog meer!

06/21/2023
1 min
0

Zwanger en dorstig? Ben jij klaar met 0.0 biertjes en alcoholvrije wijn? Daar is wat aan te doen. Dat jij zwanger bent hoeft absoluut niet te betekenen dat je alleen nog maar aan de prikwater hoeft. Ontdek deze verrukkelijke alcoholvrije cocktails die je laten genieten zonder schuldgevoel. Wij hebben de Aperol Spritz, de Martini Pornstar en een Strawberry Daiquiri als mocktail gemaakt en wij zijn fan! 


Alcoholvrije Pornstar Martini

Sensationele 'Pornstar Martini' voor 2 personen. Zwanger zijn was nog nooit zo feestelijk!

Hoe maak je het? 

Mix 60 ml passievruchtsap, 30 ml bruiswater, 15 ml vanillesiroop en voeg limoensap toe voor die heerlijke frisheid. De limoensap doe je naar smaak. 

Serveertip: garneer het martiniglas met een halve passievrucht voor een glamoureus tintje.


Alcoholvrije Aperol Spritz

Verfrissende 'Aperol Spritz' voor 2 personen. Zwangere smaakpapillen, opgelet!

Hier is het geheim: 

Combineer 4 ijsblokjes, 50 ml Crodino Aperitivo alcoholvrij, 60 ml alcoholvrije prosecco en 60 ml bruisend mineraalwater.

Tip: Wil jij de Aperol Spritz wat zoeter? Gebruik dan sprite in plaats van bruisend mineraalwater!

Presentatie is alles: plaats een halve plak sinaasappel op de rand van het witte-wijnglas voor een elegante uitstraling. Maak een inkeping tot halverwege de sinaasappel, zodat je sinaasappel mooi blijft zitten.


Strawberry Daiquiri als mocktail

Verleidelijke 'Strawberry Daiquiri' voor 4 personen. Zwangerschap en zoete verwennerij!

Pers 1 limoen uit en meng het sap met 1 el kristalsuiker. Schud dit in een cocktailshaker of zoals wij: in een lege pot pindakaas;-) Schud net zolang, totdat de suiker opgelost is. Voeg vervolgens 250 ml koud water, 2 el aardbeien limonadesiroop, 150 gr fruitspread aardbei en 20 ijsblokjes toe. Schud nog meer en serveer in 4 glazen. 

Als je echt punten wilt scoren:

Schud het geheel in een cocktailshaker, verdeel het over martini-glazen met ijsblokjes en garneer elk glas met een verse aardbei.

Wat is jouw favoriete alcoholvrije drankje? 

Reacties
Categorieën