Het meest professionele programma van Nederland


Voor ons is het heel belangrijk dat jij juist sterker uit deze periode komt en niet met vage klachten komt te zitten. Isabeau ziet in haar praktijk een hoop mensen met problemen, die makkelijk voorkomen hadden kunnen worden door op de goede manier te sporten.


Dit is het enige programma in Nederland dat is opgezet door een erkend bekkenfysiotherapeut. Zo weet je dat je ook echt de oefeningen doet die goed zijn voor jou. Bovendien ondersteunen wij je met wetenschappelijke informatie waar je echt iets aan hebt, in ons e-book en in de informatieve lessen.


Aanmelden

Sporten tijdens je zwangerschap

"Als er iets was waardoor je een fijnere zwangerschap zou hebben, zou je dat dan doen....?"

Als je meedoet met ons programma:

 • Heb je minder kwaaltjes en voel je je fitter tijdens je zwangerschap.
 • Ga je fitter je bevalling in en ben je daarna weer sneller in shape.
 • Sport je op een goede manier, omdat we je de hele les 'begeleiden'. Je voert de oefeningen dus goed uit. 
 • Slaap je beter.
 • Verminder je de kans op bekkenpijn, lage rugpijn en bekkeninstabiliteit.
 • Heb je minder kans op het krijgen van complicaties tijdens de bevalling.

Wat krijg je van ons bij dit programma?

Erkend bekkenfysiotherapeut

Professionele begeleiding

 • De beste professionele begeleiding, de hele les lang, van het begin tot het einde.
Workouts zwangerschap

124 Video's & levenslange toegang

 • Elke week nieuwe workouts die passen bij de week waarin jij zwanger bent (week 16 t/m week 40 van je zwangerschap) én bij jouw niveau (light, medium en heavy). De workouts duren 25-45 minuten. Doe ze zo vaak als je wilt.
 • Je login blijft altijd geldig, dus ook bij een eventuele volgende zwangerschap!
Zwangerproof recepten

recepten

 • Zwangerproof recepten, ontwikkeld door een orthomoleculair therapeut.
Zwangerschaps informatie

Wetenschappelijk onderbouwde info

 • Wetenschappelijk onderbouwde video’s, met daarin alle belangrijke informatie rondom jouw zwangerschap. Tot wanneer mag je bijvoorbeeld hardlopen? Kun je uitscheuren voorkomen? Wanneer ben je weer fit na de bevaling en kun je incontinentie voorkomen?
Preggo Bijbel boek

toegang tot Community, app & gratis e-book

 • Toegang tot onze community en app.
 • Ook ontvang je ons e-book De Preggo Bijbel t.w.v. €6,95 gratis. 
Zorgverzekeraars

vergoed door je zorgverzekeraar

 • Omdat we zijn aangesloten bij het ZwangerFit netwerk, wordt het programma (voor een deel) vergoed door je zorgverzekeraar, afhankelijk van hoe goed jij verzekerd bent.
 • Wil je weten of de Fitzwanger Online cursus vergoed wordt? Check dan even de polis van je zorgverzekeraar. Je betaalt de cursus aan ons rechtstreeks. Omdat wij zijn aangesloten bij het Zwangerfit netwerk, kan de cursus (of een deel daarvan) vergoed worden, maar dit is afhankelijk van hoe goed jij verzekerd bent.
 • Als ZwangerFit cursussen van het Zwangerfit netwerk vergoed worden, krijg je deze cursus ook (voor een deel) vergoed.
Sporten zwangerschap

Wat ik kan, kun jij ook...

Toen ik zwanger was wilde ik sporten om fit te blijven, maar niet in zo’n suf klasje. Mij niet gezien. Toen ben ik samen met Isabeau gaan sporten. Wat een verschil: ik voelde me weer energieker en het voelde goed om met mijn lichaam aan de slag te gaan. Ook vond ik het fijn dat ik zo fit mogelijk mijn bevalling inging (hoewel dit een geplande keizersnede werd) en daarna weer sneller in shape zou zijn. Ik wilde dat iedereen dit kon ervaren en daarom heb ik Isabeau overgehaald dit programma voor jullie op te zetten.


Nooit gedacht dat ik thuis sporten fijner zou vinden dan in de sportschool. Maar wat scheelt dit veel tijd! Nu kon ik tussendoor even snel sporten. 

Dit heeft mijn zwangerschap in goede zin veranderd en ik hoop dat jullie jezelf ook een fijne zwangerschap zonder kwaaltjes gunnen.


Liefs,

Kim

al meer dan 1.000 tevreden cursisten! 


Op dit moment zijn al meer dan 1.000 meiden fit gebleven met ons tijdens hun zwangerschap. Doe jij ook mee?

zij gingen je voor

Snel hersteld
De specialisten van Fitzwanger hebben al mijn vragen tijdens mijn zwangerschap beantwoord. De wekelijkse oefeningen zorgden er daarnaast voor dat ik de juiste spieren heb getraind en na mijn bevalling weer snel hersteld ben. Ik zou Fitzwanger aan iedereen aanraden!
Review Fitzwanger Emma
Emma
Persoonlijke aandacht
Fitzwanger heeft mede voor een comfortabele en fijne zwangerschap gezorgd! De persoonlijke aandacht en de kennis van de deskundige was erg prettig. Ik voelde me goed en professioneel begeleid! Echt een aanrader en zou er zo nog een keer gebruik van maken. 
Review Fitzwanger Tega
Tega
Onzeker
Ik voelde me zo onzeker over wat ik nu juist wel en niet moest doen tijdens de zwangerschap. Fitzwanger Online heeft ervoor gezorgd dat ik nu weer zonder zorgen aan het sporten ben. 
Review Lauren Fitzwanger Online
Lauren

Sporten tijdens je zwangerschap

Programma sporten zwangerschap

Blijf jij fit met ons Derde Trimester pakket, ons Totaal pakket of het Platinum pakket?

Sporten tijdens je zwangerschap

Ben jij er ook klaar voor om kwaaltjes te voorkomen?

Klaar voor een goede zwangerschap?

FAQ Sporten tijdens je zwangerschap

Vanaf wanneer kan ik meedoen aan jullie programma?

Je kunt je aanmelden wanneer je maar wilt, maar we bieden lessen aan vanaf week 16 van jouw zwangerschap. Wil je later instromen, bijvoorbeeld vanaf week 21? Ook geen probleem: je abonnement is je leven lang geldig, dus ook bij eventuele volgende zwangerschappen. Bij het Derde Trimester krijg je workouts van week 28 t/m week 40, bij het Totaal Pakket en het Platinum Pakket krijg je workouts van week 16 t/m week 40.

Ben jij vroeger dan 16 weken? Dan kun je de workout van week 16 ook gewoon meedoen. Je kunt dan bijvoorbeeld voor de heavy workout kiezen, afhankelijk van je niveau. Je kunt deze les dan een paar weken herhalen zodat je lekker fit blijft.

Hoe zwaar zijn de lessen tegen het einde van mijn zwangerschap?

Je zult merken dat vanaf week 30 de lessen een stuk minder zwaar worden. Je kunt dan nog absoluut wat doen en bijvoorbeeld aan je armen en billen blijven trainen, maar de oefeningen worden statischer, minder erop gericht om je hartslag omhoog te krijgen en er zijn dan ook een hoop oefeningen die we niet meer doen die we eerst wel deden, omdat die niet meer goed zijn voor je lijf.

Op het einde gaan we ook meer aandacht aan de diepe buikademhaling besteden.

Wat heb je nodig voor jullie workouts?

Het is handig om een matje te hebben. Ook weerstandsbanden maken je workout zwaarder en hier ga je veel aan hebben (die kun je overal kopen voor weinig, ook online). Je vindt ze bijvoorbeeld bij Decatlon voor €6,99. Je kunt ook 2 gewichten van 1 of 2 kilo kopen, maar zelf gebruiken wij 2 flesjes water van 750 ml tijdens de workouts. Aan het einde van de zwangerschap doen we sommige oefeningen op een stoel, dat kan elke stoel zijn, zelfs de bank.

Meer heb je niet nodig!

Ik heb last van bekkeninstabiliteit. Kan ik dan wel meedoen?

Sporten is altijd belangrijk, zeker tijdens je zwangerschap. Heb je last van bekkeninstabiliteit? Benader dan altijd eerst een bekkenfysiotherapeut en leg dit aan hem/haar voor. In de meeste gevallen is het juist goed om te blijven bewegen, maar let er dan extra op dat je de oefeningen volgens de aanwijzingen tijdens de les uitvoert.

Ik ben helemaal niet sportief, kan ik dan wel sporten tijdens mijn zwangerschap?

Ja zeker, het is nooit te laat om te beginnen! Fit blijven is altijd goed, maar zeker tijdens de zwangerschap is het goed om voor je lijf te zorgen. Let alleen wel op dat je niet met een heavy workout begint: we hebben ook light video’s die dan beter bij jou zouden passen. Op die manier ben je lekker aan het bewegen, zonder dat je in 1 keer teveel van je lichaam vraagt.

Wordt het programma vergoed door mijn zorgverzekering?

Wil je weten of de Fitzwanger Online cursus vergoed wordt? Check dan even de polis van je zorgverzekeraar. Je betaalt de cursus aan ons rechtstreeks. Omdat wij zijn aangesloten bij het Zwangerfit netwerk, kan de cursus (of een deel daarvan) vergoed worden, maar dit is afhankelijk van hoe goed jij verzekerd bent.

Als ZwangerFit cursussen van het Zwangerfit netwerk vergoed worden, krijg je deze cursus ook (voor een deel) vergoed.