Abonnement

Abonnement

Probeer 3 dagen gratis al onze programma's en voorkom ook klachten! 

Het abonnement is maandelijks opzegbaar én je krijgt toegang tot al onze programma's. Sport ook vandaag nog onder professionele begeleiding, gewoon thuis wanneer het jou uitkomt. 

Met een abonnement heb je toegang tot:

De les met ons meedoen

Sporten tijdens je zwangerschap

Week 16 t/m week 40 van je zwangerschap. Elke week een light, medium en heavy workout.
Bonus workout met je baby

Sporten na je zwangerschap

24 Workouts + bonus workouts die je met je baby mee kunt doen. Incl. mobiliteit-, ademhalings- en bekkenbodemoefeningen die je vanaf 3 dagen na de bevalling mee kunt doen.

Bekkenbodem

Complete Cursus Bekkenbodem

Voor zowel tijdens je zwangerschap als daarna. 8 Lessen met uitleg en oefeningen die je mee kunt doen + 2 audio's om je bekkenbodem op de juiste manier te aan- en ontspannen. 

Probeer ons abonnement 3 dagen gratis

Zo ben je lekker flexibel of kun je kijken of de programma's iets voor jou zijn. 

isabeau van Alphen, bekkenfysiotherapeut
Isabeau van Alphen, mede-oprichtster van Fitzwanger Online

Professionele begeleiding

Hi, ik ben Isabeau! Naast dat ik, samen met Kim, Fitzwanger Online heb opgericht, ben ik al jaren geregistreerd bekkenfysiotherapeut bij SMC Amsterdam.


Ik heb deze programma's voor jullie opgezet, omdat ik zó graag wil dat vrouwen tijdens en na hun zwangerschap op de juiste manier sporten. Ik weet hoe belangrijk het is om te bewegen, maar zie ook dat er een hoop troep aangeboden wordt. 


Met deze programma's voel je je sterk tijdens je zwangerschap en kun je na je zwangerschap weer fit worden, onder begeleiding van een professional. Ik hoop het op deze manier toegankelijk te maken voor iedereen!


Liefs, 

Isabeau

Abonnement programma sporten zwangerschap
Voor slechts €29 per maand professionele begeleiding!

Probeer het 3 dagen gratis

Sporten tijdens en na je zwangerschap is super belangrijk, maar dan moet je het wel op de juiste manier doen. Bij ons doe je de hele les met ons mee en geeft Isabeau (bekkenfysiotherapeut) je constant aanwijzingen, zodat je zeker weet dat je de oefeningen goed uitvoert. 


Dit is wat je krijgt bij een abonnement:

  • Probeer het de eerste 3 dagen gratis
  • Toegang tot alle content van het Totaal Pakket Prepartum, waaronder 75 workouts (!) die passen bij de weken waarin jij zwanger bent (week 16-40) (134 EUR)
  • Toegang tot alle content van het Postpartum Pakket (64 EUR)
  • Gratis ebook Preggo Bijbel (14,95 EUR)
  • Incl. Complete Cursus Bekkenbodem (49 EUR)
  • Maandelijks opzegbaar

Heb je een wens voor meerdere zwangerschappen? Dan is een pakket een beter idee. Dan heb je levenslange toegang. 

De les met ons meedoen

Sporten tijdens je zwangerschap

Elke week nieuwe workouts die passen bij de week waarin jij zwanger bent (week 16 t/m week 40 van je zwangerschap) én bij jouw niveau (light, medium en heavy).

Bonus workout met je baby

Sporten na je zwangerschap

Vanaf 3 dagen na je bevalling mobiliteit-, ademhalings- en bekkenbodemoefeningen. Dit bouwen we uit tot echte workouts waar je spierpijn van krijgt. 
Zo vaak als je wilt

Compleet programma

Alle programma's voor tijdens en na je zwangerschap in 1 pakket. Levenslange toegang, dus een economische keuze bij meerdere zwangerschappen. 

Zet vandaag de eerste stap naar lekkerder in je lijf zitten.

FAQ

Hoe kan ik mij aanmelden voor een programma?

Wil jij aan de slag met ons programma om onder ‘begeleiding’ van een bekkenfysiotherapeut zo fit mogelijk te blijven? Je kunt aanmelden via 'Sporten tijdens je zwangerschap' of 'Sporten na je zwangerschap' hierboven in het menu. Dan kies je voor 'Programma's'.

Ik kan mijn login niet vinden.

Soms komt het voor dat de mailtjes in de spam terecht komen. Check deze even, dan kun je ons gelijk toevoegen aan je adressenboek. We sturen je namelijk elke week een mailtje om je aan het sporten te houden en om je te motiveren. Ook sturen we hier gratis extra informatie naartoe, dus zonde als die mailtjes alleen je spam blij gaan maken.

Waar vind ik het e-book?

Op de bedankpagina van je bestelling én in de bevestigingsmail kun je onze e-books downloaden.

Wat krijg je allemaal bij het programma voor tijdens je zwangerschap?

Wat je krijgt hangt af van de abonnementsvorm die je hebt gekozen. Bij het Derde Trimester krijg je workouts voor het derde trimester, dus week 28 t/m week 40. Bij het Totaal pakket Prepartum en het Compleet Pakket Pre- en Postpartum krijg je workouts voor de hele zwangerschap (vanaf week 16).

Welke vorm je ook kiest: je krijgt altijd 3 workouts per week: een light, medium en heavy workout. Naast de workouts ontvang je per week een informatieve video, een recept en een motiverende video. Ook zullen we je elke week een mailtje sturen om je aan het sporten te houden en ontvang je een gratis ebook met daarin véél nuttige info rondom je zwangerschap. Het ebook vind je in jouw persoonlijke workout omgeving onderaan bij elke workout.

Bovendien krijg je de Complete Cursus Bekkenbodem t.w.v. €24,- gratis bij elk programma, welke je ook kiest.

Wil je flexibel zijn? Kies dan voor een abonnement. Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen. Bovendien heb je met een abonnement toegang tot ELK programma. Zowel tijdens je zwangerschap als daarna.

Wanneer kan ik meedoen aan jullie programma voor tijdens de zwangerschap?

Je kunt je aanmelden wanneer je maar wilt, maar we bieden lessen aan vanaf week 16 van jouw zwangerschap. Wil je later instromen, bijvoorbeeld vanaf week 21? Ook geen probleem: je abonnement is je leven lang geldig, dus ook bij eventuele volgende zwangerschappen.

Bij het Derde Trimester krijg je workouts van week 28 t/m week 40, bij het Totaal Pakket Prepartum en het Compleet Pakket Pre- en Postpartum krijg je workouts van week 16 t/m week 40.

Wil je flexibel zijn? Kies dan voor een abonnement. Het abonnement zeg je op elk moment dat je maar wilt op. Bovendien heb je met een abonnement toegang tot ELK programma. Zowel de programma's voor tijdens je zwangerschap als daarna.

Hoe weet ik of ik de oefeningen ook echt goed uitvoer?

Precies daarom nemen we je mee in de workout. Je ontvangt dus geen uitgeschreven lessen, maar je doet de les MET ONS MEE, net als bij een echt klasje. Naast dat we zo constant aan je hoofd kunnen blijven zeuren dat je de oefening goed uitvoert, is het voor jou ook gezelliger om de les mee te doen. Anders zou je echt een ijzeren discipline moeten hebben om te sporten.

Ik ben bijna uitgerekend. Kan ik me dan nog wel aanmelden?

Je kunt ook kiezen voor het Derde Trimester pakket, dan krijg je workouts van week 28 t/m 40. Je abonnement is je leven lang geldig, dus ook bij een eventuele volgende zwangerschap.

Wil je echt nergens aan vastzitten? Kies dan voor het abonnement. Het abonnement is op elk moment opzegbaar. Je kunt meedoen met 1 van onze Postpartum programma's vanaf 3 dagen na je bevalling. Met een abonnement heb je toegang tot ELK programma dat we hebben. Zowel voor tijdens als na je zwangerschap.

Hoe zwaar zijn de lessen tegen het einde van de zwangerschap?

Je zult merken dat vanaf week 30 de lessen een stuk minder zwaar worden. Je kunt dan nog absoluut wat doen en bijvoorbeeld aan je armen en billen blijven trainen, maar de oefeningen worden statischer, minder erop gericht om je hartslag omhoog te krijgen en er zijn dan ook een hoop oefeningen die we niet meer doen die we eerst wel deden, omdat die niet meer goed zijn voor je lijf.

Op het einde gaan we ook meer aandacht aan de diepe buikademhaling besteden.

Als ik gewichten wil kopen, welke zouden dat moeten zijn?

Zelf gebruiken wij in onze lessen 2 flesjes water van 750 ml. Wil je graag echte gewichten? Dan adviseren wij om 2 gewichten van 1 of 2 kilo te kopen.

Wat heb je nodig voor jullie workouts?

Het is handig om een matje te hebben. Ook weerstandsbanden maken je workout zwaarder en hier ga je veel aan hebben (die kun je overal kopen voor weinig, ook online). Je vindt ze bijvoorbeeld bij Decatlon voor €6,99. Je kunt ook 2 gewichten van 1 of 2 kilo kopen, maar zelf gebruiken wij 2 flesjes water van 750 ml tijdens de workouts. Aan het einde van de zwangerschap doen we sommige oefeningen op een stoel, dat kan elke stoel zijn, zelfs de bank. Meer heb je niet nodig!

Ik heb last van bekkeninstabiliteit, kan ik dan wel sporten?

Sporten is altijd belangrijk, zeker tijdens je zwangerschap. Heb je last van bekkeninstabiliteit? Benader dan altijd eerst een bekkenfysiotherapeut en leg dit aan hem/haar voor. In de meeste gevallen is het juist goed om te blijven bewegen, maar let er dan extra op dat je de oefeningen volgens de aanwijzingen tijdens de les uitvoert.

Ik ben helemaal niet sportief, is het dan wel verstandig om te sporten?

Ja zeker, het is nooit te laat om te beginnen! Fit blijven is altijd goed, maar zeker tijdens de zwangerschap is het goed om voor je lijf te zorgen. Let alleen wel op dat je niet met een heavy workout begint: we hebben ook light video’s die dan beter bij jou zouden passen. Op die manier ben je lekker aan het bewegen, zonder dat je in 1 keer teveel van je lichaam vraagt.

Wordt het programma vergoed door mijn zorgverzekering?

Wil je weten of één van de programma's voor tijdens je zwangerschap vergoed worden? Check dan even de polis van je zorgverzekeraar. Je betaalt de cursus aan ons rechtstreeks. Omdat wij zijn aangesloten bij het Zwangerfit netwerk, kan de cursus (of een deel daarvan) vergoed worden, maar dit is afhankelijk van hoe goed jij verzekerd bent.

Als ZwangerFit cursussen van het Zwangerfit netwerk vergoed worden, krijg je deze cursus ook (voor een deel) vergoed.

De programma's voor na je zwangerschap worden helaas niet vergoed.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Past het programma niet bij je of ben je klaar? Je kunt je abonnement via onderstaande link opzeggen:
https://portal.plugandpay.nl/login/fitzwanger-onlinenl-9025