Programma FitPower

Word thuis fit onder begeleiding van professionals

Ben jij ook klaar met dat buikje dat maar niet weg wil en met weinig energie? Ga vandaag nog aan de slag!


(Zelfs als je geen sportief type bent)

Ook voor jou is het mogelijk om je weer lekker in je vel te voelen en trots en zelfverzekerd door het leven te gaan!

Dit is ons programma:

Sportprogramma 10 weken

Sportprogramma van 10 weken

In 10 weken word jij fit. Je kunt ons programma thuis of vanuit de gym doen. Belangrijk is wel dat je eerst een postpartum programma afgerond hebt.
Sport met professionals

Sport met professionals 

Alle workouts zijn opgezet door een bekkenfysiotherapeut en  performance expert.

Voeding

Voeding

Leer op de juiste manier eten met een orthomoleculair therapeut d.m.v. veel informatieve video's, geschreven teksten en 100+ hormoonproof recepten.

Een persoonlijk opbouwschema

Jouw opbouwschema

Ga direct aan de slag met krachttrainingen, HIT-workouts en hardloop-, home-, en crosstrainer schema's die opbouwen vanaf 12 weken postpartum.
De juiste kennis

De juiste kennis

Leer alles over je metabolisme, breng je darmen en hormonen in balans, leer hoe je jezelf gelukkig kunt eten, hoe je specifiek van je buikje af kunt komen en meer.

Recepten en eetschema

Recepten en eetschema's

100+ Hormoonproof recepten en eetschema's in video en uitgeschreven vorm.

Na dit programma kun jij volledig zelfstandig goede én lekkere keuzes maken in de supermarkt, zonder dat je honger hebt. Ook ben je in goede conditie en heb je misschien zelfs je kont weer terug;-) Je hebt nog nooit zoveel energie gehad!

Kim Overgaag Fitpower programma
Kim Overgaag, Mede-oprichtster van Fitzwanger Online

Hi, ik ben Kim! Een aantal jaar geleden zat ik in dezelfde situatie als jij. Mijn zoontje Sol was geboren en ik zat op een roze wolk. Maar zodra die wolk plaats moest maken voor de dagelijkse gang van zaken zoals werk, had ik daar moeite mee. 

Ik kon me moeilijk concentreren, had een slechte huid, voelde me onrustig en had weinig energie. Ik stond al moe op, voordat de dag was begonnen. Ook voelde ik me niet meer sterk in mijn lijf; ik had sneller last van mijn rug en natuurlijk was daar ineens een laagje rondom mijn middel. 

Ik besloot professionals bij elkaar te roepen en wilde een programma maken, waardoor ook jij binnen 10 weken weer lekker in je vel kunt zitten. We focussen op goede darmgezondheid zodat je gelukshormonen weer volop aangemaakt kunnen worden, een gezond eetpatroon dat je makkelijk volhoudt waardoor je weer energie krijgt en goed kunt slapen. Ook wilde ik in 10 weken op een goede manier conditie opbouwen en juiste spieren creëren. En dat kan! 

Heb je weinig energie, sta je moe op, wil je buikje maar niet weg en zit je niet lekker in je vel?

Wat als ik je vertel dat ook jij in 10 weken weer vol energie kunt zitten, je darmen rustiger worden, je je hormonen weer in balans kunt krijgen en dat je d.m.v. thuis of gym workouts én een goed eetschema, je energie weer terug kunt krijgen?

Dit zijn de professionals die jou begeleiden:

Isabeau van Alphen

Isabeau van Alphen

Geregistreerd bekkenfysiotherapeut

Isabeau heeft een passie voor alles rondom zwangerschap en heeft 1 doel: jou weer in optimale conditie krijgen. 

Kim Overgaag orthomoleculair therapeut

Kim Overgaag

Orthomoleculair therapeut

Kim weet wat een verschil goede voeding kan maken: dit is de basis van waaruit we jouw energielevel weer gaan opbouwen en jij lekker in je vel komt. 

Stefan Hoogewerff

Performance expert

Stefan begeleidt veel sporters op het hoogste niveau, dus als er iemand is die wat aan jouw pannenkoeken billen kan doen, is hij het!

Zo ga jij je weer goed voelen

Ben jij er klaar voor om wakker te worden met bakken energie en je weer zelfverzekerd te voelen?

In 10 weken weer lekker in je vel

Ook voor jou is het mogelijk om binnen 10 weken je weer lekker in je vel te voelen. Belangrijk is wel dat je eerst een postpartum programma afrondt. 

Dit is wat je krijgt bij ons programma:

 • Een programma voor 10 weken workouts (krachttrainingen, HIT-workouts en hardloop-, home-, en crosstrainer schema's), 5 x per week. We geven je meer dan 100 verschillende oefeningen die je met elastiek of gewicht kunt doen
 • Voorbeeldmenu's die je makkelijk kunt volgen
 • In 1 week je darmen, huid en lever ontgiften in een ontgiftingskuur, waardoor je hormonaal weer in balans komt en meer energie krijgt
 • Begeleiding van een performance expert, bekkenfysiotherapeut en orthomoleculair therapeut
 • 100+ Recepten 
 • Meer dan 20 uur aan videomateriaal waarin we je alles leren over jouw lichaam. Je leert over intermittent fasting, over brood en zuivel, je hormonen en darmen in balans krijgen, wat jouw specifieke zwakke plekken zijn als het gaat om gezond eten, je leert goede keuzes te maken in de supermarkt, wat je kunt doen tegen een slappe huid en cellulitis, welke supplementen je kunt nemen en zoveel meer!
 • Printable met daarop je 10 weken schema met workouts

Inmiddels hebben we 100+ gelukkige en stressvrije cursisten, zoals hen:

Deze cursus is een geweldige manier om mijn geest en lichaam te ontspannen en te versterken. De lessen zijn leerzaam en uitdagend en ik geniet ervan om nieuwe poses en ademhalingstechnieken te leren.
Olivia van den Berg
De video's zijn super en erg duidelijk! Ik voel me erg goed bij yoga en kan me beter ontspannen en mijn hoofd leeg maken. Echt een uitkomst dat je de lessen kunt volgen wanneer je zelf wilt!
Lucas Peters
Sinds ik de lessen volg slaap ik veel beter en sta ik fit op. Ik ben veel alerter bij moeilijke vraagstukken op werk en mijn inzicht is veel beter. Ik voel mij gewoon fitter! Ik kan deze cursus aan iedereen aanbevelen!
Sophie Dijkstra

Je verbetert je fysieke, mentale én emotionele gezondheid in korte tijd. Hierdoor voel je je weer sterk en gezond en kun jij dat wat je écht leuk vindt, vol energie doen.

Vanaf 21 januari beschikbaar 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Programma FitPower
Totale waarde: 239 EUR
Vandaag slechts: €97

Stap voor stap in balans

Beheers alle yogaoefeningen voor meer ontspanning, meer flexibiliteit, een sterk lichaam, een gezonde geest en meer persoonlijke kracht. (Zelfs als je nooit eerder yoga hebt geprobeerd)


Dit is alles wat je krijgt:

 • 30 volledige Yogalessen met verschillende stijlen en docenten  (197 EUR)
 • Yoga voor beginners e-book met 25 belangrijkste houdingen (35 EUR)
 • BONUS #1: Meditatie module 'ZEN in 10' (97 EUR)
 • BONUS #2: Yogaseries pakket (97 EUR)