cursus bekkenbodem

Complete cursus bekkenbodem

Tijdens en na je zwangerschap goed voor je bekkenbodem zorgen voorkomt een hoop klachten, zoals urine incontinentie.

De complete cursus rondom de bekkenbodem

Wil jij alles weten rondom de bekkenbodem? In deze complete bekkenbodem cursus leert Isabeau (erkend bekkenfysiotherapeut) je alles over de bekkenbodem. Is jouw bekkenbodem te actief? Of juist te slap? Compleet met oefeningen die je vandaag nog kunt toepassen om je bekkenbodem aan te spannen of juist te ontspannen

Bekkenfysiotherapeut cursus bekkenbodem

Dit krijg je bij deze cursus over de bekkenbodem:

 • 8 Modules met daarin 8 video's over de bekkenbodem en veel geschreven tekst zodat je dit rustig kunt nalezen. Hoe moet je bijvoorbeeld je bekkenbodem trainen tijdens je zwangerschap? En daarna? Wat kun je doen bij urine incontinentie? Welke klachten kun je aan je bekkenbodem krijgen? Al deze informatie is afkomstig van Isabeau, die al jaren erkend bekkenfysiotherapeut is.
 •  2 Audio's die je interactief mee kunt doen om je bekkenbodem te trainen of juist te ontspannen.
Cursus bekkenbodem

De inhoud van deze cursus:

 • Les 1: anatomie van de bekkenbodem.
 • Les 2: dysfunctie van de bekkenbodem en bekkenbodem klachten.
 • Les 3: ademhaling en bekkenbodem awareness.
 • Les 4: de bekkenbodem tijdens de zwangerschap.
 • Les 5: de bekkenbodem na de zwangerschap.
 • Les 6: de beste bekkenbodem oefeningen.
 • Les 7: de bekkenbodem functioneel inzetten.
 • Les 8: wat doet een bekkenfysiotherapeut?
 • Les 9: audio > een interactieve workout voor je bekkenbodem.
 • Les 10: audio > doe samen met ons ontspanningsoefeningen voor je bekkenbodem. 

Inmiddels hebben we 500+ meiden die met veel plezier aan onze programma's meedoen. Wat comments uit de community:

Ik volg de online cursus en vind de filmpjes superfijn! Je krijgt informatieve filmpjes, waardoor ik weet wat er aan de hand is in mijn lichaam. Ook krijg je 3 verschillende workouts per week, namelijk light, medium en heavy. Wat ik fijn vind, is dat het realtime is en dat er ook gelachen wordt tijdens de workouts. Hierdoor voelt het alsof je aan het trainen bent met vriendinnen. Ik heb ook meteen de PostNatal cursus gekocht en al doorgelezen, zodat ik alvast weet hoe en wat voor als ik ben bevallen. Ik ben superblij met de cursus! 
Thumpnail Angel
Angel
Inmiddels ben ik 6 maanden geleden bevallen. Dankzij het programma ging de bevalling super goed. Helaas ben ik daarna alleen wel veel bloed verloren (3,5 liter doordat mijn placenta bleef zitten en mijn baarmoeder niet sloot) waardoor mijn herstel langer duurde. Nu ben ik begonnen met het programma na de zwangerschap en deze is ook zo fijn. Want mijn bekken had flink wat te verduren gehad omdat ik na mijn bevalling gelijk de trap af moest lopen naar de brancard. Door Isabeau haar aanwijzingen weet ik precies wat ik wel en niet mag voelen ook in mijn bekken en schaambot, dit is onwijs fijn. dit programma brengt mij zoveel, het is echt een aanrader, en stiekem ook gezellig sporten met kim en Isabeau.
Thumpnail Mascha
Mascha Lindhout
Na mijn zwangerschap ben ik gestart met het postpartum programma van Fitzwanger. Wat een fijne manier om weer in beweging te komen! Mijn lichaam voelt sterker aan en mijn bekkenklachten zijn verminderd. Ik zou het programma aan elke vrouw aanraden – ongeacht je trainingsniveau. 
Mariska Leising
Mariska Leising
Cursus bekkenbodem
Krijg direct toegang voor € 49,-

een complete cursus voor de bekkenbodem

Weet jij of je bekkenbodem te overactief is, of juist te slap? In deze cursus nemen we je stap voor stap mee met veel info en oefeningen die je vandaag nog kunt meedoen met ons. 


Dit is wat je krijgt:

 • 8 Modules met daarin 8 video's over je bekkenbodem en veel geschreven tekst zodat je dit rustig kunt nalezen. Al deze informatie is afkomstig van Isabeau, die al jaren erkend bekkenfysiotherapeut is.
 • 2 Audio's die je interactief mee kunt doen om je bekkenbodem te trainen of juist te ontspannen.