Programma

Onze programma’s

We hebben 2 interactieve programma’s beschikbaar: 1 programma om te blijven sporten tijdens je zwangerschap en een postnataal programma om weer fit te worden na je zwangerschap.

Beide programma’s zijn opgezet door Isabeau, een erkend bekkenfysiotherapeut. Daardoor weet je zeker dat de oefeningen en workouts die je doet, ook echt goed zijn voor je. Bovendien doe je de les van het begin tot het einde met ons mee, waardoor je de oefeningen goed uitvoert. Je volgt dus niet zomaar een lijstje waarna je het maar moet uitzoeken.

Isabeau zal je niet alleen begeleiden tijdens de workouts, maar zal je ook veel info geven in de programma’s rondom je zwangerschap en rondom je lichaam en het herstel na de zwangerschap.

Omdat wij zijn aangesloten bij het ZwangerFit netwerk, kan een deel van het programma voor tijdens je zwangerschap vergoed worden door je zorgverzekering.

Doe nu mee met ons programma voor tijdens de zwangerschap en blijf ook fit!

Onze e-boeken

Naast een programma voor tijdens de zwangerschap en een postnataal programma, bieden we ook een paar toffe en informatieve e-books aan. De Preggo Bijbel krijg je bij aanschaf van het programma tijdens je zwangerschap gratis bij het programma. Preggo Proof is een weekmenu voor tijdens je zwangerschap, opgesteld door een orthomoleculair therapeut, zodat je zeker weet dat jij de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt.

Per week 3 x een workout die bij jouw niveau past en bij de week dat jij zwanger bent.

De hele les meedoen en begeleid worden.

Op de juiste manier sporten: opgezet door een ervaren bekkenfysiotherapeut.

Informatie

Komt er nogal wat op je af? Yes, dat herkennen we. Geloof niet alles wat je leest op internet: wij hebben alle onzin voor je gefilterd en geven je informatie vanuit een wetenschappelijk oogpunt, zodat jij weet waar je aan toe bent.

Tot wanneer mag je bijvoorbeeld hardlopen? Kun je uitscheuren voorkomen? Wanneer ben je weer fit na de bevaling en kun je incontinentie voorkomen? Elke week krijg je van ons een informatieve video met een onderwerp én je vindt alle informatie terug in het gratis ebook dat je bij inschrijving ontvangt.

Menu